J-pentue

s.12.8.2017
Lapin Taikaa ja taikuutta on tässä pentueessa minulle. Siksi tämä pentue ansaitsee erilaisen sivun. SKL jalostustietojärjestelmässä näkyy pentueen viralliset tiedot.
Pentueen vanhemmat Nira ja Manu ovat molemmat hienoja rodunomaisia kääpiösnautsereita - omia kasvattejani. Ensimmäisen kerran yhdistin kaksi lappalaista. Kymmenes pentue , kymmenen vuotta siitä kun ensimmäinen pentue syntyi , viides sukupolvi omia koiriani.
12.8.2017 syntyi kolme narttua ja yksi uros. Todella tasalaatuinen , kaunis pentue. Kaikki pennut menivät ensimmäisen kerran sellaisiin koteihin jossa ennestään on lappalainen. Kuuteen vuoteen ei minulle ole jäänyt kotiin pentua , mutta nyt jäi narttu- Claara.
Virvelle perheineen Caron kanssa , Niinalle perheineen Jodan kanssa sekä Kaijalle perheineen Helmin kanssa kaikkea hyvää , onnea ja iloa .
Kiitos Katrille ja Timolle yhteistyöstä. Annoitte pennuille parhaat mahdolliset lähtökohdat. Juuret ja siivet joiden toivon kantavan pitkälle. Kiitos myös Jenni ja Joni yhteistyöstä .