Esittely

Sanotaan , että koira muistuttaa omistajaansa. Tunnistan itsessäni pienen snautserin . Työskentelen päiväkodissa lastenhoitajana ja mieheni on opettaja. Lapsemme ovat jo aikuisia. Asumme Joulupukin naapurissa omakotitalossa . Kotona meillä on yksi kääpiösnautseri, Claara. Snautserimme Sandra huolehtii tärkeästä tehtävästään toimia vahtikoirana sekä olla minun harrastuskaverina kaikilla keleillä. Koiramme ovat rakkaita perheenjäseniä , mutta koiria isolla Koolla.

Kasvatustyössäni pyrin kokonaisvaltaiseen rodun jalostukseen. Pentueita on harvakseltaan ja vain silloin kun pystyn antamaan niille mahdollisimman hyvän alkutaipaleen. Haluan kiittää kasvatinomistajaani -ystävääni Katria ( Katri Heikkinen ) jonka kanssa olen yhteistyössä kasvattanut kolme pentuetta. Katrin kanssa minulla on yhteisomistuskoira Nira . Kiitos myös kaikille lappalaistiimiläisille ...yhdessä olemme tehneet Kennel Lapland'sista sellaisen tiimin mistä voin olla ylpeä. Yhdessä olemme jakaneet ilon ja surun hetket

Kennel Lapland's kantanarttu oli FI & LV MVA , FinnSieger , Top Winner -06 Afunique Lejoninna . Lissu oli koira jonka voi omistaa vain kerran elämässä. Kiitos Marianne Holm kaikesta tuesta ja avusta. Olet opettanut minulle paljon sellaista arvokasta tietoa mitä ei mistään kirjoista voi lukea.

Kiitos perheelleni sekä ystävilleni ja yhteistyökumppaneille.

.. Heidi ja lappalaiset